Екшън след полунощ на улица в наш голям град до река

...
Екшън след полунощ на улица в наш голям град до река
Коментари Харесай

36-годишен мъж атакува русенски полицаи със самурайски меч

Екшън след среднощ на улица в наш голям град до река Дунав. 

Русенските служители на реда са задържали 36-годишен мъж, който при ареста е оказал опозиция и ги е заплашил със самурайски меч. В колата му са открити и опиати, заяви Българска национална телевизия.

Русенските служители на реда са се отзовали на сигнал за жител, който в 3 часа през нощта на 11 юни обикалял към паркиран пред гараж автомобил.

На място те открили, че на задната седалка на леката кола, на която били отворени вратите и капака на багажника, седи мъж, написа обстоятелства.бг.

Когато се пробвали да схванат какво прави там мъжът извадил сгъваем нож и меч (самурайски, вид " Катана " ) и замахнал против единия от униформените.

Полицаите му разпоредили да остави оръжията на земята, само че той станал още по-агресивен и почнал да ги заплашва вербално.

На място е изпратен още един полицейски екип за подпомагане. Агресивният мъж почнал да заплашва и новодошлите служители на реда, като протегнал ръка към един от тях със самурайския меч.

Последвало задържане и неутрализиране на мъжа, като се е наложило потребление на помощни средства. При огледа на автомобила му са открити топче суха тревна маса, лула, бяло прахообразно вещество.

Мъжът е арестуван с мярка до 72 часа с разпореждане на Районната прокуратура.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР